Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Leprazending Nederland

Leprazending Nederland

Supporters van Leprazending geven mensen met lepra een nieuwe kans. In lepraziekenhuizen krijgen mensen operaties en lichamelijke hulp. Vaak worden mensen met lepra gediscrimineerd. Ze worden uit hun gemeenschap verstoten en horen er niet meer bij. Met vakscholen, weerbaarheidstrainingen en zelfhulpgroepen krijgen leprapatiënten de mogelijkheden om weer volop mee te kunnen draaien. In 2035 willen we dat mensen niet meer besmet kunnen raken met lepra.

Missie

We streven met liefde, expertise en kracht naar ons doel: lepra overwinnen.
Als toegewijde volgelingen van Jezus Christus ondersteunen we mensen die getroffen zijn door lepra in hun strijd voor een gezond, hersteld en volwaardig leven.

Visie

Lepra overwonnen, levens hersteld!

Ons Doel

Het uitroeien van de oorzaken en de gevolgen van lepra

Onze Waarden

Als navolgers van Jezus Christus laten we ons leiden door de kernwaarden barmhartigheid, rechtvaardigheid, eerlijkheid, betrokkenheid en dienstbaarheid.

Meer weten over Leprazending Nederland:

Leprazending Nederland

Stichting Leprazending Nederland, Apeldoorn, Nederland

Vacatures van Leprazending Nederland:

Nieuwsberichten van Leprazending Nederland:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.