Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

KiKa

KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Ons doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker om de genezingskans van zieke kinderen te verhogen naar 95%. Met de onderzoeksresultaten wordt de kwaliteit van behandelingen verbeterd en bijwerkingen verminderd.

Onderzoek naar kinderkanker vindt grotendeels plaats in het Prinses Máxima Centrum in Utrecht. Dit is het grootste kinderoncologisch centrum van Europa en is mede door de steun van KiKa gebouwd. Hier werken artsen, onderzoekers en andere specialisten samen zodat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen.

Meer weten over KiKa:

KiKa

Stichting Kinderen Kankervrij, Meester G. Groen van Prinstererlaan, Amstelveen, Nederland

Vacatures van KiKa

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van KiKa

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV