Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

International Campaign for Tibet

Wij zijn een wereldwijde beweging van mensen die zich inzet voor vrijheid en respect voor de fundamentele rechten van Tibetanen. Wij laten ons inspireren door de weerbaarheid, moed en veerkracht van Tibetanen in Tibet.

Al 30 jaar voeren we, samen met meer dan 100.000 vrienden, actie voor een vreedzame oplossing in Tibet, vrijlating van politieke gevangenen, respect voor Tibet’s fragiele ecosysteem, behoud van de Tibetaanse cultuur en taal, en terugkeer van de Dalai Lama naar Tibet. Met onze acties versterken wij de stem van Tibetanen in Tibet.

Wij onderzoeken de actuele situatie in Tibet, informeren beleidsmakers en laten geen kans onbenut om Tibet onder de aandacht te brengen van media en publiek. Door ons werk worden de verhalen van Tibetanen gehoord en niet overstemd door steeds luidere Chinese propaganda

Met onze beweging houden we Tibet op de agenda, nationaal en internationaal, bij de VN, de EU en UNESCO. We weten waar en hoe we een verschil kunnen maken.

ONZE MISSIE

De International Campaign for Tibet (ICT) voert campagne voor vrijheid en respect voor de fundamentele rechten van Tibetanen.

Onze stip op de horizon is dat Tibetanen in vrijheid om over hun eigen toekomst kunnen beslissen en hun eigen economische, sociale en culturele ontwikkeling vorm kunnen geven.

ONZE WERKWIJZE

Wij onderzoeken de actuele situatie in Tibet, lobbyen beleidsmakers, voeren actie, brengen actuele ontwikkelingen in Tibet onder de aandacht van media en publiek en steunen concrete projecten in en buiten Tibet.

Meer weten over International Campaign for Tibet:

International Campaign for Tibet

Funenpark 1d, Amsterdam, Nederland

Vacatures van International Campaign for Tibet:

Executive Director Europe

International Campaign for Tibet Europe was founded in 1999 and is a registered NGO in the Netherlands. It is the European office of the International Campaign for Tibet (ICT) organization, headquartered in Washington, DC in the USA. ICT is a non-profit advocacy organization that works to promote democratic freedom for all Tibetans, to ensure their human rights, and to protect the Tibetan culture and environment. ICT is a movement of more than ...

Nieuwsberichten van International Campaign for Tibet:

ICT verwelkomt het Amerikaanse verbod op de voormalige CCP-secretaris in de Autonome Regio Tibet

De International Campaign for Tibet verwelkomt het besluit van de Verenigde Staten om Chen Quanguo, de architect van massale mensenrechtenschendingen in de Tibetaanse Autonome Regio (TAR), de toegang tot de VS te ontzeggen. Staatssecretaris Mike Pompeo (VS) zei gisteren, op 9 juli 2020, in een verklaring dat Chen en twee andere hoge functionarissen van de Chinese Communistische Partij die in Xinjiang dienen – bij de Oeigoeren bekend als Oost ...

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV