Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Humanitas

De vereniging Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie. Onze vrijwilligers helpen mensen om op eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen.

Onze hulp is gratis en altijd in de buurt; we hebben ruim tachtig afdelingen door het hele land. En we zijn er voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond of levensovertuiging. Eén ding is voor ons het allerbelangrijkst. Dat onze deelnemers kunnen zeggen: ‘Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.’

Iedereen kan ons ‘om de hoek’ vinden, dankzij onze ruim tachtig lokale afdelingen, verspreid over het hele land. Onze hulp kost niks en is tijdelijk en gelijkwaardig. Onze vrijwilligers staan naast hun deelnemers, nooit erboven. Ze bieden praktische hulp, tips, vriendschappelijk contact en een luisterend oor. Ze zijn maatjes waar je veel aan hebt.

We houden goed in de gaten wat er in de maatschappij leeft. En onze afdelingen die door het hele land zitten, weten precies wat er in de regio speelt. Zo kunnen we steeds die hulp aanbieden waaraan behoefte is.
Alles – onze organisatie, onze vrijwilligers, onze aanpak – is erop gericht onze deelnemers zelfvertrouwen te geven. Zo kunnen ze hun toekomst zelfstandig en met plezier tegemoet zien.

Onze beloften aan onze deelnemers:

  • We helpen jou je leven een positieve draai te geven.
  • We helpen jou de regie over je eigen leven (terug) te vinden.
  • We denken vanuit jouw behoeften.
  • We helpen je van mens tot mens, op basis van gelijkwaardigheid.
  • We zijn er voor je, ongeacht je achtergrond, levensverhaal of leeftijd.
  • We bieden je aandacht, veiligheid en vertrouwen.
Meer weten over Humanitas:

Humanitas

Humanitas, Sarphatistraat, Amsterdam, Nederland

Vacatures van Humanitas

Dit goede doel heeft momenteel geen vacatures

Nieuwsberichten van Humanitas

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV