Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fonds NutsOhra

In Nederland kunnen veel mensen niet aan de samenleving meedoen zoals ze zouden willen. Bijvoorbeeld omdat ze kwetsbaar zijn door een chronische ziekte of een beperking. FNO vindt dat een kwetsbare gezondheid een volwaardig leven niet in de weg mag staan. Daarom zetten wij ons in voor het vergroten van kansen, op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief.

Voelen dat je ertoe doet

Je kunnen ontplooien en meedoen, betekent voelen dat je ertoe doet. Een beperking maakt dit lastig, maar niet onmogelijk! FNO kijkt verder dan de beperking, naar de mogelijkheden die er wél zijn. Ook als er langdurig zorg nodig is. Dit doen we door het samenbrengen van partijen, het verzamelen en delen van kennis, en door het financieren van projecten.

Vier programma’s

Om de komende jaren echt een verschil te kunnen maken, richten we ons met vier programma’s op mensen die om verschillende redenen kwetsbaar zijn:

Zorg én Perspectief
Voor jongeren (0 – 25 jaar) met een chronische aandoening

Gezonde Toekomst Dichterbij
Voor gezinnen in achterstandssituaties

Meer Veerkracht, Langer Thuis
Voor alleenstaande ouderen (> 65 jaar) met een beperking

Klein Geluk
Voor mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid

Meer weten over Fonds NutsOhra:

Fonds NutsOhra

NutsOhra Fonds, James Wattstraat, Amsterdam, Nederland

Vacatures van Fonds NutsOhra:

Nieuwsberichten van Fonds NutsOhra:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.