Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Epilepsie Fonds

Het Epilepsiefonds is het oudste gezondheidsfonds van Nederland. Het fonds zet zich al meer dan 125 jaar in voor mensen met epilepsie. In 2018 ontving het fonds het predicaat Koninklijk.

Het Epilepsiefonds draagt bij aan meer kennis over en een betere behandeling van de aandoening epilepsie. Ook werken we mee aan een betere zorg en een beter leven voor mensen met epilepsie. Het fonds investeert in wetenschappelijk onderzoek dat bijdraagt aan een vollediger beeld van de aandoening en genezing dichterbij brengt. Verder geven we voorlichting op maat over epilepsie. Aan mensen met epilepsie, hun directe omgeving en ook aan het algemeen publiek. En we verlenen onder bepaalde voorwaarden financiële hulp aan organisaties in de epilepsiezorg en aan mensen die als gevolg van hun aandoening voor extra uitgaven komen te staan. Voor mensen met epilepsie die niet zonder begeleiding met vakantie kunnen, organiseren we speciale vakantiereizen.

Meer weten over Epilepsie Fonds:

Vacatures van Epilepsie Fonds

Nieuwsberichten van Epilepsie Fonds

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV