Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De Gezonde Generatie

De Gezonde Generatie is een initiatief van twintig gezondheidsfondsen. Als gezondheidsfondsen willen we dat kinderen en jongeren zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige, gezonde en gelukkige volwassenen. Daarom investeren we met het programma Gezonde Generatie in de gezondheid van toekomstige generaties. En dat blijkt hard nodig, want als we niets doen is over twintig jaar meer dan de helft van de Nederlanders chronisch ziek. Om dat te voorkomen, werken we samen met jongeren en onze partners aan een gezonde basis, een gezonde leefstijl en een gezonde omgeving voor alle kinderen en jongeren van Nederland, ongeacht achtergrond, inkomen, opleiding of beperking. Zodat ieder kind de kans en de vrijheid krijgt om het beste uit zichzelf te halen en dromen waar te maken. Het doel is dat de Nederlandse jeugd in 2040 de gezondste is van wereld. En dat lukt alleen als we het samen doen. Geweldig daarom dat ook NOC*NSF de Gezonde Generatie omarmt en zich samen met TeamNL inzet om jongeren te inspireren tot een gezonder, sportiever en gelukkiger leven. Samen maken we de gezondste generatie.

Meer weten over De Gezonde Generatie:

De Gezonde Generatie

Stationsplein 139, 3818 LE Amersfoort

Vacatures van De Gezonde Generatie

Nieuwsberichten van De Gezonde Generatie

Dit goede doel heeft momenteel geen nieuwsberichten

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV