Informatie over dit Goede Doel

Elke dag wordt ergens in Nederland een baby geboren met cerebrale parese (CP). Deze website is van én voor de tienduizenden mensen met CP in Nederland. Net als ieder ander willen zij het maximale uit hun leven halen.

CP Nederland is de vereniging van mensen met CP. Wij weten wat het is om te leven met CP of een kind met CP groot te brengen. Eigen kracht en eigen keuzes staan bij ons centraal. Leven met CP doe je niet alleen. Jij leeft met anderen, en anderen zijn belangrijk voor jouw kracht, levensvreugde en mogelijkheden. CP Nederland is daarom ook van en voor ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s, vrienden en partners.

‘Ervaringskennis’ is onze basis. Wie weet nu beter hoe het is om te leven met CP dan jij? Deze website is dé plek waar mensen met CP en ouders van een kind met CP die ervaringskennis kunnen vinden en delen. CP Nederland gebruikt de ervaringskennis om mensen met CP te ondersteunen. En om op te komen voor de belangen van mensen met CP in de politiek, bij zorgverleners en verzekeraars.

Dit Goede Doel heeft momenteel geen vacatures

CP Nederland

Voorheen BOSK
Informatie Goede Doel
  • Aantal vacatures 0 Jobs
  • Slogan Voorheen BOSK
  • Locatie Houten
  • Volledig adres Randhoeve 221, 3995 GA Houten, Nederland
  • Vacature Locatie

Connect with us
Neem contact op met Fondsen.org