Informatie over dit Goede Doel

Bartiméus Fonds

Missie

Het Bartiméus Fonds is er voor alle mensen die slechtziend of blind zijn, zodat zij het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Visie

Het Bartiméus Fonds definieert haar visie op drie hoofdonderwerpen: De wereld om ons heen, Fondsenwerving, Organisatie.

Visie op de wereld om ons heen

Mensen met een visuele beperking doen mee in de samenleving. .

Bartiméus Fonds ondersteunt vanuit haar missie en een natuurlijke verbondenheid het werk van Bartiméus. Daarnaast willen wij in de maatschappij verschil maken voor mensen met een visuele beperking, zodat zij kunnen meedoen in de samenleving. Dit doen wij altijd samen met onze strategische partners en de doelgroep.

Visie op Fondsenwerving

Wij verbinden mensen met onze missie.

Bartiméus Fonds werft fondsen en vraagt mensen om met ons mee te doen. Dat kan zijn in geld maar ook in tijd of in actie . Wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan ons werk dat ten goede komt aan mensen met een visuele beperking. Bartiméus Fonds kan door jarenlang goed rentmeesterschap putten uit fondsen uit het verleden. Deze staan in dienst van onze missie.

Visie op de organisatie

Wij werken samen.

Onze Christelijke identiteit is onze basis en inspiratie. Wij geven aan onze medewerkers de ruimte en het vertrouwen om vanuit hun eigen professionaliteit het beste uit zichzelf te halen ten gunste van onze missie. Wij werken respectvol samen en geloven in de kracht van het collectief. Daarbij zijn flexibiliteit en wendbaarheid belangrijk voor het realiseren van onze ambitie.

Bartimeus Fonds has posted 1 job

Informatie Goede Doel
  • Aantal vacatures 1 Jobs
  • Locatie Zeist
  • Volledig adres Utrechtseweg 82a, Zeist, Nederland
  • Vacature Locatie

Connect with us
Neem contact op met Fondsen.org