Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Anton Jurgens Fonds

Het Anton Jurgens Fonds dateert uit 1925 en de missie is als volgt gedefinieerd:

“Het verhelpen en vooral voorkomen van materiële en immateriële noden, in het bijzonder van economisch zwakkere mensen.”

Onze hedendaagse vertaling van deze missie is:

“Het leveren van een resultaatgerichte bijdrage aan primaire levensbehoeften, zelfredzaamheid, zelfontplooiing en zingeving van kwetsbare groepen binnen de samenleving.”

VISIE

AJF gelooft in een wereld waarin het realiseren van zelfredzaamheid, zelfontplooiing en autonomie een reële mogelijkheid is voor alle groepen binnen de samenleving.

WAARDEN

De waarden die aan de basis lagen van het leven en werk van grondlegger Anton Jurgens zijn ook vandaag de dag leidend voor de stichtingsactiviteiten: ondernemerschap, maatschappelijke betrokkenheid en een open en christelijke levensvisie, waarin de medemens centraal staat.

Meer weten over Anton Jurgens Fonds:

Anton Jurgens Fonds

Kwakkenbergweg 62-1, 6523 MN Nijmegen, Nederland

Vacatures van Anton Jurgens Fonds:

Nieuwsberichten van Anton Jurgens Fonds:

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV