Meer weten? informatie@fondsen.org

Goed nieuws! We hebben een stuk land gekocht!

Na regen komt zonneschijn

Als je het vorige bericht hebt gelezen, weet je dat het niet zo makkelijk is om hier een stuk land te vinden. We hebben ons wel even zorgen gemaakt. Zouden we nog wel een stuk land vinden? En als we er dan een vinden, gaat het dan wel goed met het papierwerk? Nou zijn we blij dat we kunnen meedelen dat we een stuk land hebben gevonden en het is nu officieel van Stichting Mavuvu!

Vorige week vrijdag heeft Sharlon een stuk grond bezocht samen met een team die haar hielp met vertalen en om alles rond te krijgen. 5 december werd het contract getekend en wordt het land officieel aan ons ‘overgedragen’. Dit keer wisten we zeker dat we zonder problemen konden tekenen, omdat de papieren allemaal in orde waren.

Wat nu?

Nu kunnen we beginnen met de bouwplanning en de aankoop van stenen. Zoals je weet hebben we het geld voor de bouw al binnen, door de vele geweldige donaties. Echter, voor Meubels en benodigdheden kan elke donatie ons nog helpen. Op het moment hebben wij nog meer dan 6000 euro nodig om het behandelcentrum aan te kleden en de eerste behandelingen te kunnen laten plaatsnemen.

Wil jij ons helpen, kijk dan op onze doneer pagina voor meer informatie.
Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633