Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gijs Zuivel uit Liegebeest 2020

Wakker Dier

Gijs reageerde snel op de nominatie van zijn ‘zuivel in pak’ voor de Liegebeest. Kort na de nominatie meldde het bedrijf zich bij Wakker Dier. Volgens het bedrijf heeft de oude verpakking betrekking op “de manier van produceren”. “Een pluim voor Gijs. We dagen de andere genomineerden uit soortgelijke stappen te zetten,” aldus Hilhorst.

Vier kandidaten

Er doen nu nog vier kandidaten mee: de ‘Nederland draait op zuivel-campagne’ van NZO, ”stressvrije” plofkippen van Kloeke Kip, “verantwoorde kweek” en “duurzame visserij” mét onverdoofd geslachte vissen van de viskeurmerken ASC en MSC, en “plantaardige” margarine mét melkbestanddelen van Zeeuws Meisje. “We hopen dat zij het goede voorbeeld van Gijs zullen volgen,” zegt Hilhorst.

Liegebeestverkiezing

Met de jaarlijkse verkiezing brengt Wakker Dier leugenachtige claims over dierenwelzijn aan het licht. Bedrijven die liegen of misleiden, zetten consumenten op het verkeerde been. Hierdoor krijgen écht diervriendelijker producten geen eerlijke kans. Belangstellenden kunnen tot en met 29 september stemmen. Op 30 september maakt Wakker Dier de Liegebeest 2020 bekend

Dit bericht is afkomstig van de website van Wakker Dier:

https://www.wakkerdier.nl/persberichten/gijs-zuivel-teruggetrokken-uit-liegebeest-verkiezing/

Gijs Zuivel uit Liegebeest 2020

Wakker Dier

Sarphatistraat 654, 1018 AV Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV