Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Gasunie geeft laptops aan Visio-leerlingen

In deze roerige tijd is het belangrijk om elkaar te steunen en om er voor elkaar te zijn. We zijn daarom ontzettend blij met het gebaar van Gasunie die dertig laptops geven aan Visio-leerlingen.

Het gereed maken van de laptops

Remko van Brussel, Luuk Wagemans en een oud-leerling uit Grave hebben de lege laptops voorzien van Windows 10 voor de gebruiksvriendelijkheid en dit was nog een klus. “Over hoe je Windows 8-licenties moet omzetten naar Windows-10 en gesleutel in de bios. Ik heb weer heel veel geleerd”, zegt Remko. Via AOB-collega’s zijn een aantal laptops terecht gekomen bij Visio-leerlingen die deze laptops goed kunnen gebruiken.

“Als het moet, dan maak ik er een heel rondje Nederland van”

Alfred Donker en Remko van Brussel hebben de overige laptops verdeeld zodat het geografisch goed is verdeeld. De komende tijd gaan Remko en Luuk met de auto en de fiets de laptops rondbrengen naar de leerlingen. Door het langsbrengen van de laptops staan zij weer in contact met de leerlingen die nu even uit beeld zijn. “Als het moet, dan maak ik er een heel rondje Nederland van”, zegt Remko. 

Bedankt Gasunie voor dit mooie gebaar, de laptops komen op een goede plek.

 

Gasunie geeft laptops aan Visio-leerlingen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV