Fondsen.org lanceert online donatie webshop VanHarteCadeaus.nl

VHC - Banner 4

Fondsen.org is trots om onze nieuwe donatie webshop VanHarteCadeaus.nl vandaag met u te delen. Via onze website Fondsen.org is het natuurlijk al mogelijk om direct te doneren aan goede doelen. Nu zijn wij gestart om via VanHarteCadeaus.nl ook via indirecte donaties een nieuwe donatie stroom voor onze leden opgang te brengen. Want wat is er nu leuker dan én iemand te verrassen met een leuke attentie én daarmee tegelijkertijd een donatie te doen aan een zelf gekozen goed doel?

In deze gloednieuwe webshop kunnen consumenten leuke attenties vinden zoals wenskaarten, agenda’s en verschillende leuke cadeautjes. Bij het afrekenen kan er eenvoudig een keuze gemaakt worden welk goed doel de donatie van 10% van het orderbedrag (excl. btw) mag ontvangen. Wij zorgen er daarna voor dat de consument de bestelling ontvangt en dat de donatie wordt overgemaakt aan het goede doel van keuze.

In de komende periode blijven wij deze online donatie webshop uitbreiden en door ontwikkelen. Hierbij blijven wij de samenwerking met merken, partners en goede doelen verder opzoeken. 

Mocht u weer willen over de mogelijkheden van Fondsen.org of van VanHarteCadeaus.nl gaan wij graag het gesprek met u aan!

Bezoek onze donatie webshop VanHarteCadeaus.nl
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN