Flitsende decemberactie bij CameraNU.nl voor Red een Kind

CameraNU20nl20decemberactie.jpg

CameraNU.nl houdt de hele maand december een actie voor kwetsbare kinderen in Kenia. Klanten kunnen bij hun bestelling €1,- doneren aan het dorpsprogramma van Red een Kind in Gwassi, Kenia. CameraNU.nl verdubbelt vervolgens iedere euro!

Klanten kunnen zowel in de winkel als in de webshop doneren. Met een tussenstand van €2698,- (inclusief de verdubbeling door CameraNU.nl) is de actie nu al een groot succes. Medewerker Henri van Rheenen van CameraNU.nl over de decemberactie: “Goed om te zien dat we dankzij onze klanten nu al kunnen spreken van een succes en de actiemaand is nog lang niet om!”.

Gwassi
In het zuidwesten van Kenia ligt het bergachtige Gwassi. De mensen in dit gebied zijn erg arm; er is gebrek aan voeding, onderwijs en medische zorg. Dit heeft grote gevolgen voor de kinderen. Zij groeien in moeilijke omstandigheden op.
Met het dorpsprogramma van Red een Kind kan een kind in Gwassi binnen zeven jaar uit de armoede groeien. Iedereen doet mee in dit dorpsprogramma: mannen, vrouwen, kinderen en jongeren. Red een Kind helpt hen om de wanhoop en armoede te ontgroeien. Stap voor stap leren zij om hun leefomstandigheden te verbeteren, totdat ze zelfstandig verder kunnen bouwen aan een kansrijke toekomst.


Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN