FAQ

Ik heb geld nodig voor een project. Kunnen jullie me helpen?
Fondsen.org is alleen een informatieportaal over goede doelen en verstrekt dus geen gelden. Bij de rubrieken ‘Zelf helpen’ en ‘Zelf oprichten’ staan suggesties voor het werven van fondsen en het tips voor het oprichten van een goed doel. Onze deelnemers werven vaak alleen fondsen voor hun eigen projecten, maar je zou een goed doel met een gelijkende doelstellingen kunnen vragen om tips. Kijk daarvoor op de informatiepagina’s van de goede doelen. Denk bij fondsenwerving ook zo breed mogelijk. Vaak zijn overheden en bedrijven ook goede opties v.w.b. subsidies en sponsoring.

Ik ben op zoek naar een goed doel, maar deze is niet terug vinden op Fondsen.org?
Fondsen.org werkt met deelnemers. Alle CBF en ANBI erkende goede doelen en met een verklaring van geen bezwaar mogen zich aansluiten bij Fondsen.org, maar dit is uiteraard een eigen keuze. Wel hebben we geprobeerd de lijst met goede doelen zo uitgebreid mogelijk te maken en we blijven ook goede doelen toevoegen. Dat zou de kans om het goede doel dat u probeert te vinden, moeten vergroten.

Ik wil een vacature plaatsen en ben geen deelnemer van Fondsen.org?

  • Is je organisatie geen deelnemer, maar wel een nonprofit-organisatie, lees dan onder vacature plaatsen hoe het plaatsen in zijn werk gaat.
  • Overige organisaties kunnen contact opnemen met de redactie

Ik wil een persbericht op Fondsen.org plaatsen. Kan dat?

  • Niet-deelnemers, die wel een nonprofit-organisatie zijn, kunnen alleen persberichten plaatsen. Deze moeten ter goedkeuring aan de redactie voorgelegd worden.
  • Overige organisaties kunnen hiervoor contact opnemen met de redactie

Lid worden?
Bent u nieuwsgierig wat Fondsen.org voor uw organisatie kan betekenen? Kijk dan gerust eens onder het kopje ‘Lid worden’.

Ik wil een vacature plaatsen en ik ben deelnemer van Fondsen.org?
Als je organisatie deelnemer is van Fondsen.org (zie de lijst), dan kun je gratis vacatures plaatsen. Je stuurt een mailtje met de vacature als attachment (bij voorkeur Word-document of pdf) naar informatie@fondsen.org

Ik wil een persbericht op Fondsen.org plaatsen en ik ben deelnemer. Kan dat?
Deelnemers kunnen van alle mogelijkheden voor het plaatsen van nieuws op de site van Fondsen.org gebruik maken. Neem daarvoor contact op met de redactie

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options