Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fabeltjeskrant op kinderpostzegels 2018

De bekende personages Meneer de Uil, Bor de Wolf en Juffrouw Ooievaar uit het Grote Dierenbos in Fabeltjesland gaan dit najaar langs de deuren; de Fabeltjeskrant staat dit jaar op de kinderpostzegels!

De Fabeltjeskrant

Deze iconische televisieserie bestaat dit jaar 50 jaar en maakt dit najaar zijn comeback op het witte doek, met een digitaal geanimeerde bioscoopfilm en televisieserie. De nieuwe postzegel is het cadeautje van Stichting Kinderpostzegels aan de vijftigste verjaardag van de Fabeltjeskrant.

Kinderpostzegelactie 2018

De actie start dit jaar op woensdag 26 september. Bassischoolleerlingen uit groep 7 en 8 gaan vanaf die dag langs de deuren om de Fabeltjeskrant-postzegels te verkopen.

Fabeltjeskrant op kinderpostzegels 2018

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.