Meer weten? informatie@fondsen.org

5 september International Goede Doelen Dag

Vandaag is de Internationale Goede Doelen Dag. Een dag die geheel draait om, je raad het wel, goede doelen. Er zijn veel goede doelen die door middel van donaties een groot verschil kunnen maken in de wereld. Een stichting is geheel afhankelijk van donaties. Zonder donaties zou de wereld er heel anders uitzien. Ook onze stichting kan jouw hulp goed gebruiken!

Elke euro telt

Alle kleine beetjes helpen. Dit heb je vast vaker gehoord en dan denk je wellicht; is dat wel echt waar? Wat kun je nou met 1 euro doen? We liegen niet als we zeggen dat we heel veel kunnen doen met 1 euro. Zo kunnen we 3 maaltijden bereiden voor een persoon of zes 500ml waterflessen kopen voor €1, en voor €10,-  kunnen we al een keukenstoel en 2 soepborden aanschaffen. Je maakt een groot verschil met een klein bedrag. Is het niet geweldig dat je de levens van jeugd in Malawi al compleet kan veranderen met een kleine bijdrage?

Zoals je misschien al hebt gezien, is het geld voor de bouw van het behandelcentrum binnen. Wij gaan in november richting Malawi om de eerste stappen voor de bouw te gaan zetten.  De volgende stap is het aanschaffen van alle benodigdheden, zoals keukengerij, meubels, verzekeringen e.a. Wilt u ons steunen? Dit kan via een eenmalige of een maandelijkse bijdrage.

De voordelen van een automatische incasso:

  1. Jij bepaalt het bedrag dat maandelijks aan ons overgemaakt wordt, dit kan al vanaf 1 euro.
  2. Je kan je bijdrage maandelijks opzeggen, zonder problemen.
  3. Jij weet dat je maandelijks een verschil maakt in iemands leven

Mocht je ons willen helpen, check onze campagne pagina voor meer informatie.

 

Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633