Meer weten? informatie@fondsen.org

Eerste hulp bij vrijdag de 13e

Bijgelovig of niet, het kan op vrijdag de 13e geen kwaad om even wat voorzichtiger te zijn. Doe jij er alles aan om ongelukken te voorkomen, maar gaat er toch iets mis? Altijd handig om dit eerstehulplijstje bij je te hebben. Je weet maar nooit. 😉

Zwarte katten

Een zwarte kat is van oudsher symbool van gevaar. Als een kat je pad kruist, zou dit ongeluk brengen. Komt een kat vervolgens op je af? Dan brengt dit juist weer geluk. Loopt het dan toch fout als je de kat probeert te aaien? Check hier hoe je een krabwond het beste verzorgt.

Knal je met je hoofd ergens tegenaan, omdat je net op het laatste moment de ladder probeert te vermijden? Check zeker even deze tips bij hoofdletsel als je je duizelig voelt.

.

Op een dag als vandaag wil je natuurlijk geen ellende over je afroepen. Dus even afkloppen; het liefst op onbewerkt hout. Klop je vervolgens een splinter in je hand? Check hier hoe je die er weer uithaalt.

Scherven brengen geluk?

Als je iets breekt op vrijdag de 13e, zou de kans groot zijn dat je nog twee andere dingen breekt. Bij extra veel pech snijd je je dan ook nog aan de scherven. Hoe je deze snijwond te lijf gaat, lees je hier.

Uit de hand gelopen vrijmibo

Sta jij stijf van de zenuwen op vrijdag de 13e en grijp je tijdens de vrijdagmiddagborrel ter ontspanning naar de fles? Wijs je collega’s vooraf even op de EHBO-tips bij alcoholvergiftiging.

Altijd EHBO-tips bij de hand? Download de gratis EHBO-app op je telefoon.

Zoeken in berichten:

Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633