Een stabiele basis voor de jonge vader Cesar

jonge-vader-cesar-uit-haiti-krijgt-een-huis-van-homeplan.d6cb7d.jpg

Cesar voor zijn nieuwe huis

U ziet hier Cesar, een jonge vader uit Gariche Prince, Haïti. Trots poseert hij voor zijn nieuwe huis. Cesar woont hier samen met zijn vriendin en hun baby. Samen hebben ze er een echt thuis van gemaakt.

Toen de vriendin van Cesar zwanger raakte woonde het jonge koppel nog in een krot van golfplaten. Hier is het erg onveilig. Het bouwval had veel gaten en kieren, wat de wind en regen vrij spel geeft. De hete zon schijnt de hele dag op de constructie van golfplaten. Hierdoor is het erg warm binnen, wat het huisje een vochtige broeikas maakt na een regenbui.

Nieuw huis, nieuwe kansen

Het oude krot is geen plek om een kwetsbare pasgeboren baby in op te voeden. Zo kregen Cesar en zijn vriendin nog voor de bevalling een nieuwe woning! Het oude krot gebruiken ze nu als keuken. Zo houden ze het huis geventileerd en bieden ze hun baby de benodigde rust.

Het huis geeft de stabiliteit die de jonge ouders zo hard nodig hebben. Cesar is motortaxichauffeur. Zijn vriendin werkt niet en zorgt voor de baby. Cesar heeft veel pech gehad met zijn motor, waardoor hij veel vaste klanten is kwijt geraakt. Het doet Cesar veel dat hij thuis in ieder geval een vaste veilige basis heeft. Samen bouwen ze verder aan een echt thuis en een toekomst. Het HomePlan-huis is keurig opgeruimd en de jonge familie heeft zelf een mooie vloer gelegd. Inmiddels heeft Cesar een huurmotor, waarmee hij nieuwe klanten kan vervoeren.

Helpt u mee meer mensen als Cesar te steunen? Word dan nu donateur!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN