Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Een jaar Pannenkoekenboot als sponsor van Quiet Rotterdam, hoe tof is dat!

Sinds de start van Quiet Rotterdam een jaar geleden, is de Pannenkoekenboot Rotterdam sponsor van Quiet Rotterdam. Wekelijks mogen Quiet members genieten van een rondvaart over de Maas en een heerlijk pannenkoekenbuffet. Een perfect aanbod omdat het genieten is voor het hele gezin, echt een uitje in eigen stad. Al varende zie je Rotterdam toch op een heel andere manier en geniet je van de skyline vanaf het water.

De Pannenkoekenboot is partner van Quiet omdat zij vooral lokaal steun wil bieden aan de Rotterdammer die het niet breed heeft. Zij richt zich op een breed publiek en Quiet members mogen niet overgeslagen worden. Iedereen mag mee!

Quiet Rotterdam krijgt uitsluitend positieve reacties op het uitje. De één geniet van de rondvaart, het uitzicht en de ‘woeste baren’. De ander noemt het ‘onbeperkt pannenkoeken eten’ en beschrijft alle ingrediënten. Kinderen noemen en roemen vaak de pannenkoeken, maar ook de spectaculaire ballenbak. Halverwege de rondvaart gaat een groot vloerluik open en leidt een glijbaan naar een enorme ballenbak. Voor kinderen genieten, maar ook voor hun ouders. Die hebben een moment om even in alle rust te genieten van de rondvaart.

Het aanbod van de Pannenkoekenboot past perfect in wat Quiet Rotterdam hun member wil bieden: er even uit, met anderen genieten en meedoen in je eigen stad.

Pannenkoekenboot bedankt en behouden vaart!

Wilt u ook sponsor worden van Quiet Rotterdam en Rotterdamse gezinnen met een smalle beurs steunen? Neem contact met ons op via quiet@rotterdam.nl of 06-20946782. Of ga naar: https://quiet.nl/sponsors/.

Het bericht Een jaar Pannenkoekenboot als sponsor van Quiet Rotterdam, hoe tof is dat! verscheen eerst op Quiet.

Een jaar Pannenkoekenboot als sponsor van Quiet Rotterdam, hoe tof is dat!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Natuur, Milieu en Dieren
fondsen.org

Vlees is de hete aardappel

Veel dieren-, milieu- en gezondheidsorganisaties zaten vorige week vol verwachting klaar. Er waren al persberichten geschreven die juichend spraken over een doorbraak in Europa. Daar

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV