Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dr. Mustapha Gidado wordt interim Algemeen Directeur van KNCV

We zijn verheugd aan te kondigen dat Dr. Mustapha Gidado vanaf 1 mei 2020 optreedt als interim Algemeen Directeur van KNCV Tuberculosefonds. Gidado was Director Challenge TB en werkt sinds 2012 bij KNCV. We zijn ervan overtuigd dat op deze manier de continuïteit op een belangrijk moment voor de organisatie is verzekerd.

Dr. Mustapha Gidado, interim algemeen directeur:
“Ik wil de Raad van Bestuur van KNCV, het managementteam, de ondernemingsraad en alle KNCV-werknemers hartelijk bedanken voor deze zeldzame kans die ik heb gekregen om de organisatie te dienen. Ik voel me vereerd door het grote vertrouwen dat in mij is gesteld om deze sterke organisatie de komende maanden te sturen. Het is mijn ‘self-fulfilling prophecy’ dat het momentum van het veranderingsproces ons de mogelijkheid biedt om ons in een nog sterkere en meer gefocuste organisatie te transformeren, geleid door onze strategische doelstellingen. We zullen ons bewust zijn van ons ultieme doel, namelijk bijdragen ​​aan de vermindering van het lijden en de dood als gevolg van tuberculose.”

Dr. Mustapha Gidado wordt interim Algemeen Directeur van KNCV

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV