Doedag Westland on Stage op Het Westerhonk

05c858c1-93a9-4baf-bf78-bbeee6c24014.JPG

Bij de Koekenbakkers rook het heerlijk, want daar gingen de leerlingen aan de slag in de keuken. Ze bakten heerlijke Valentijn lekkernijen en mochten ’s middags mee met de kar om ze te verkopen op Het Westerhonk. 

Bij Atelier TOP vertelden de cliënten trots wat ze allemaal maken en keken de leerlingen mee in de kaarsenmakerij. Wat gaaf! 

Bij een woning aan de Bosweg krijgen de cliënten dagbesteding aan huis. Stagiaire Yilfalem liet de leerlingen laten ervaren hoe het is om doof en blind te zijn. Ook mochten zij in een speciale stoel die aanvoelt alsof je in de baarmoeder zit. 

Bij dagbesteding De Lopersgroep hielpen de leerlingen met het duwen van de rolstoelen en kregen ze uitleg over het woonzorgpark. Daarna assisteerden ze de cliënten bij een knutselactiviteit. Ook bij Ruimte 3 was het een feestje. Daar werd lekker gekookt en ’s middags werd de groep omgetoverd tot een heuse nagelstudio. De cliënten gingen naar huis met prachtige nagels! 

Bij de Bosroos was er nog een activiteit voor de handige kids, want daar gingen ze samen aan de slag met de cliënten en werden prachtige vogelhuisjes in elkaar getimmerd.

We kijken allemaal terug op een fantastische dag! Het weer werkte niet mee, maar dat mocht de pret niet drukken! Iedereen ging vandaag naar huis met een voldaan gevoel. 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN