Doe mee aan Vredesweek 2019: Vrede Verbindt Over Grenzen

06-02-2019

In tijden dat de Amerikaanse president Trump praat over het bouwen van een grensmuur en Europa de buitengrenzen steeds meer sluit voor vluchtelingen, kiest PAX als thema van de Vredesweek 2019: ’Vrede Verbindt Over Grenzen’. De voorbereidingen zijn van start gegaan. Doe je mee?

Thema 2019

De Vredesweek vindt dit jaar plaats van 21 t/m 29 september. Het thema van 2019 is ‘Vrede Verbindt Over Grenzen’. Dit thema nodigt uit om de grenzen op te zoeken en te onderzoeken. Want hoewel veel mensen steeds meer in de eigen bubbel lijken te leven, is vreedzaam samenleven met mensen uit andere bubbels en verschillende culturen goed mogelijk. Lees hier meer over het thema op vredesweek.nl.

Inspiratiedagen

Wil jij tijdens de Vredesweek 2019 laten zien dat je voor vrede kiest? Kom dan naar de PAX Inspiratiedagen! Hier krijg je praktische en inspirerende ideeën wat je met het thema kunt doen, en ontmoet je andere mensen die net zo bevlogen zijn. Dit jaar vinden de drie Inspiratiedagen plaats op 9 maart in Amersfoort, op 23 maart in Nijmegen, en op 13 april in Rotterdam.

Welkom

Iedereen die actief wil zijn tijdens de Vredesweek is van harte welkom. Bijvoorbeeld de Ambassades van Vrede en Walk of Peace-groepen, maar ook mensen die voor het eerst mee willen doen. Meer informatie over de Inspiratiedagen vind je op vredesweek.nl.

Op de hoogte blijven van de Vredesweek? Meld je dan aan voor de speciale Vredesweeknieuwsbrief, die zo’n 3x per jaar verstuurd wordt.

Nederland

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633