Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit zijn de Gender Equality Champions van 2021!

Free Press Unlimited

Gender Equality Champions zijn een onderdeel van Free Press Unlimited’s jaarlijkse Media4Women campagne. De Champions zijn degenen die al actief een bijdrage leveren aan gendergelijkheid in de media.

Er zijn veel goede initiatieven die bijdragen aan meer gendergelijkheid in en door de media. Met de Gender Equality Champions willen we de positieve veranderingen en resultaten benadrukken. Bovendien laten de Champions zien dat iedereen impact kan hebben en bijdragen aan verandering. Lees hun verhalen en raak geïnspireerd.

Sarah Macharia

Gender Equality Champion - Sarah Macharia

Sarah Macharia is coordinator van het Global Media Monitoring Project, ‘s werelds grootste media monitoringsinitiatief, dat om de vijf jaar wordt gehouden in meer dan 100 landen wereldwijd. Dit jaar komt het nieuwe rapport uit.

Lees het volledige verhaal.

Irene de Bel

Irene de Bel is hoofdredacteur LINDA.nl en heeft op veel verschillende plekken gewerkt in de media. Als nieuwssite voor vrouwen vindt LINDA.nl het belangrijk om vrouwelijke deskundigen en deskundigen van kleur een podium te geven.
Het interview met Irene wordt 3 maart gepubliceerd.

Gender Equality Champion - Irene de Bel

We interviewden dit jaar vijf Gender Equality Champions, afkomstig uit Nederland en daarbuiten. Gedurende de campagne publiceren we hun interviews en videoboodschappen. Ze vertegenwoordigen verschillende achtergronden; van onderzoekers tot filmmakers, van hoofdredacteuren van gedrukte media tot managers van internationale maatschappelijke organisaties. Houd deze pagina en onze socials in de gaten voor de laatste publicaties!

Campagne voor gendergelijkheid 

Media4Women (M4W) is een campagne van Free Press Unlimited en haar partners. Van 1 tot en met 14 maart, zullen (media)organisaties en individuen over de hele wereld het belang van gendergelijkheid in de media onder de aandacht brengen. De nadruk ligt dit jaar op het monitoren van data in de media. Lees hier meer en hoe jij mee kunt doen!

Dit artikel is afkomstig van de website van Free Press Unlimited:

https://www.freepressunlimited.org/nl/nieuws/dit-zijn-de-gender-equality-champions-van-2021

Dit zijn de Gender Equality Champions van 2021!

Free Press Unlimited

Mensenrechten
Weesperstraat 3, 1018 DN Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV