Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Directeur Leo Visser vertrekt bij Red een Kind

De heer Leo D. Visser (1957) vertrekt per 1 januari 2017 als Algemeen Directeur bij Red een Kind. Dat is gisteren bekend geworden. Leo Visser heeft een benoeming als Algemeen Directeur (CEO) bij Dorcas Aid International aanvaard.

De taken van Leo Visser worden de komende weken overgedragen aan de Operationeel Directeur Andries Schuttinga (1966) en de leden van het managementteam. De Raad van Toezicht beraadt zich over de vraag hoe het leiderschap van Red een Kind op langere termijn vorm kan krijgen.

Leo Visser trad op 1 september 2004 in dienst van Red een Kind. Onder zijn leiding is het werk van Red een Kind sterk gegroeid in omvang en in professionaliteit, en zijn we daardoor in staat honderdduizenden kinderen te ondersteunen.

We zijn Leo zeer dankbaar voor zijn grote inzet en loyaliteit.


Directeur Leo Visser vertrekt bij Red een Kind

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV