Meer weten? informatie@fondsen.org

Dinnershow een gezellig succes!

Basile-Maneka

Afgelopen woensdag was het zover; de dinnershow. Wat was het gezellig!

Rond 18:30 kwamen de eerste gasten aan en werden buiten verwelkomd met heerlijke drummuziek van de plaatselijke band Rambakkie. We hadden geluk met het lekkere weer, waardoor mensen zich nog meer in Afrikaanse sferen waanden.

Het team vrijwilligers had alles in Bij Ons Sandwich & Tapas aangekleed met kleurrijke Afrikaanse vlaggetjes, bloemen en servetten; perfect voor deze avond.

Afrikaanse muziek en heerlijk eten

Basile Maneka en Rambakkie verzorgden de muziek voor de avond. Wat hebben ze toch een geweldig talent. De sfeer zat er vanaf minuut 1 al lekker in.  Basile heeft iedereen betoverd met zijn mooie stem. Wij kunnen geen genoeg krijgen van zijn muziek. Door Rambakkie werd Hardenberg even goed wakkergeschud. Niet alleen onze gasten konden genieten van de Afrikaanse drummuziek, maar heel het winkelcentrum kon de drums horen klinken. De gasten hebben gedanst, gezongen en instrumenten bespeeld wat voor veel hilarische momenten heeft gezorgd.

Het was werkelijk een feestje voor alle zintuigen. Na een 3-gangen tapasmenu konden de gasten met een tevreden en voldaan gevoel naar huis.


Stichting Mavuvu dinnershow

De opbrengst:

De avond heeft €350 opgebracht. Dit zal worden gebruikt voor onder andere de aanschaf van meubels voor het behandelcentrum in Malawi.

Categorieen

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633