Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De Vredesweek komt eraan, ga ook vol voor vrede

31-08-2018

Nog even en de Vredesweek barst los, dé actieweek voor vrede van PAX. Van 15 t/m 23 september staat in heel Nederland veel moois op stapel. Van een bijzondere maaltijd met Syrische vrouwen, via een serieus debat over vluchtelingen tot een Patatje Vrede, omdat dat een veel betere naam is dan een patatje oorlog.

Van alles te doen…
• Op 21 september reikt PAX voor de tweede keer de PAX Duif uit in Amsterdam aan mensen die zich op een bijzondere manier inzetten voor vrede.

• In het Humanity House in Den Haag gaan politici, journalisten en ervaringsdeskundigen op zondag 23 september met elkaar in debat over hoe de Middellandse Zeeroute op een humane manier beëindigd kan worden

• Ook aan de kleintjes is gedacht. Onze Ambassade van Vrede in Gouda organiseert op 19 september een knutselmiddag. Alle kunstwerkjes worden gezamenlijk één groot vredestapijt.

• De Dapp Frietwinkels in Utrecht, Leiden, Zwolle en Breda verkopen tijdens de Vredesweek geen patatje oorlog maar een patatje vrede. Betere naam, nét zo lekker!

• En ook dit jaar kun je weer meelopen met een van de vele Walks of Peace. Kijk hier welke bij jou in de buurt georganiseerd worden.

…en nog zoveel meer
Nieuwsgierig naar de andere activiteiten? Neem dan een kijkje op vredesweek.nl. Daar zie je welke festivals, lezingen, vieringen, wandelingen, debatten en markten bij jou in de buurt georganiseerd worden.

PAX komt samen met duizenden mensen in actie. Doe je met ons mee?

Nederland

De Vredesweek komt eraan, ga ook vol voor vrede

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV