Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De tranen van Eros nu online te zien in 360º-tour

Voor bezoekers die het museum missen is de tentoonstelling De tranen van Eros: Moesman, surrealisme en de seksen nu ook online te bewonderen. Het werkt net als een echte tentoonstelling: in de 360º-tour loop je digitaal rond door de ruimte, kun je allerlei werken uit de tentoonstelling bekijken en teksten lezen over deze werken. Ook zijn de audiopunten te beluisteren, waarop gesprekken te horen zijn tussen Philip Freriks en Rosa Wevers over de kunstwerken. Klik hier om hem te bekijken via Google Poly.

Wil je het museum steunen in deze tijd? Dat kan heel makkelijk met een Tikkie. Met je gift – groot of klein – kunnen we je blijven inspireren met kunst en cultuur. Momenteel online, hopelijk straks weer op zaal.

Doneer 

De tranen van Eros nu online te zien in 360º-tour

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV