Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De Quarantainer – Verbinding zonder fysiek contact

De Quarantainer biedt ouderen en familie/directe naasten de mogelijkheid om elkaar weer in de ogen te kijken en rustig een praatje te maken of een spelletje te doen. Stichting De Tijdmachine werkt als partner mee om dit contact voor zoveel mogelijk ouderen en families mogelijk te maken. Naast dat de Quarantainer er prachtig uitziet is er aan alles gedacht, van antibacteriële coating op de meubels tot compleet infectiepreventie protocolopgesteld door medisch partner Kinase.De Quarantainer Een mobiele ontmoetingsplek die de strijd tegen het eenzaamheidsvirus aangaat.

De Quarantainer is een mobiele ontmoetingsplek voor risicogroepen en hun dierbaren, zonder dat er fysiek contact plaatsvindt. Deze ontmoetingsplekbiedt uitkomst aan ouderen, ernstig zieken of mensen die in de laatste fase van hun leven zijn en afscheid moeten nemen van hun dierbaren. Het doel van de Quarantainer is om de eenzaamheid te bestrijden en ontmoeting in tijden van de coronacrisis weer mogelijk te maken.

Wat is de Quarantainer?
De Quarantainer is een container, met daarin twee compartimenten die door een plexiglas wand afgescheiden zijn van elkaar. Deze container wordt op het terrein of voor de deur van de zorginstelling geplaatst. In de container wordt er gecommuniceerd via een intercomsysteem en beide compartimenten hebben een eigen ingang.

 

De Quarantainer is gecreëerd met behulp van medisch partner KINASE en komt met infectiepreventie, bezoekers- patiënten en hygiëne protocollen die op maat gemaakt worden per locatie. Daarnaast werkt de meubelpartner CooLoo met een anti-bacteriële coating en is het intercomsysteem zo aangelegd dat er geen aanraking plaats hoeft te vinden. Deze week zijn de eerste Quarantainers geplaatst bij zorginstellingen in zowel Utrecht en Amsterdam en het is nu mogelijk om één of meerdere aan te vragen.


Meer informatie en aanvragen
Wil je meer informatie over deze mobiele ontmoetingsplek of gelijk een aanvraag doen? Dit kan via aanvragen@quarantainer.nl of via www.quarantainer.nl.

 

De Quarantainer is een project van The Paco Foundation in samenwerking met:
EventcareKinaseBAAS AmsterdamCooLooCBOX Containersde Architekten Cie.Peak Audio BVPaardenKrachtVDS Kunststoffen BVStichting De TijdmachineWine Dine Web Design – Thomas Kronenberg Design –

De Quarantainer – Verbinding zonder fysiek contact

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Bartimeus Fonds
fondsen.org

Geluksmomenten

Bartiméus Fonds ambassadeur Marjolein van den Broek neemt je mee in haar leven. Marjolein is getrouwd en heeft twee kinderen. Vijf jaar geleden werd ze

Lees verder »

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV