Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De Plasticsoep-stemwijzer 2021

Plastic Soup Foundation

Het klimaat wordt een belangrijk thema bij de landelijke verkiezingen op 17 maart. Maar wij – als single issue-organisatie – vragen ons natuurlijk maar één ding af: heeft politiek Den Haag eigenlijk wel oog voor plasticvervuiling? Noemen ze de plasticproblematiek in hun partijprogramma? En wat willen ze ertegen doen?

Plastic Soup Foundation is erin gedoken en heeft de partijprogramma’s van de huidige dertien partijen in de Tweede Kamer doorgenomen en ook nog een blik geworpen op een aantal van de partijen die dit jaar voor het eerst meedoen. In totaal staan er 37 partijen op het stemformulier.

Van de partijen in de Tweede Kamer, hebben alleen Forum voor Democratie, Denk, de PVV en 50Plus niets over plasticvervuiling in hun programma staan. Ook bij veel nieuwkomers is plastic helaas geen thema, niet bij JA21, BIJ1, Volt Nederland, Code Oranje en ook niet bij De Feestpartij.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van de Plastic Soup Foundation:

https://www.plasticsoupfoundation.org/2021/03/de-plasticsoep-stemwijzer-2021/

De Plasticsoep-stemwijzer 2021

Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation, Sumatrakade, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV