Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Corona: onze maatregelen

Milieudefensie

Als gevolg van de Coronacrisis gaan verschillende activiteiten van Milieudefensie niet door. Dat geldt ook voor activiteiten van anderen waar wij bij betrokken zijn. We kunnen nu maar 1 ding doen: verantwoordelijkheid nemen voor elkaar. Lees meer over onze maatregelen.

Milieudefensie blijft bereikbaar

Wij zijn gewoon bereikbaar, onze receptie en Servicelijn staan voor je klaar. Maar met ingang van 13 maart werken alle medewerkers en vrijwilligers zoveel mogelijk thuis. Daarmee geven we gehoor aan de oproep van de overheid. De gezondheid van collega’s, vrijwilligers, hun familie en anderen gaat voor.

Bel met vragen onze Servicelijn: 020 6262 620 (maandag t/m donderdag 9.30 – 16.30 uur)

Kun je iemand niet bereiken? Bel dan onze receptie: 020 5507 300 (maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur)

Deze activiteiten gaan niet door

Hieronder vind je een voorlopig overzicht. Zodra we meer weten, vullen we de lijst aan. Neem bij twijfel contact op met onze Servicelijn.

  • De huis-aan-huisgesprekken van Operatie Klimaat worden voorlopig opgeschort. Op onze website kun je nog wel meedoen.
  • Tenzij anders aangegeven gaan bijeenkomsten op het kantoor van Milieudefensie in Amsterdam niet door.
  • De anti-racisme demonstratie op zaterdag 21 maart in Amsterdam, waaraan Milieudefensie zou deelnemen, gaat niet door.
  • De landelijke Klimaatstaking op vrijdag 3 april in Utrecht, waaraan Milieudefensie zou deelnemen, gaat ook niet door. Scholieren roepen nu al op om samen digitaal te staken.

Wat nu?

Als je het nieuws volgt, weet je dat deze maatregelen zeker 3 weken zullen duren. Waarschijnlijk langer. Het is een nieuwe werkelijkheid die offers en aanpassingsvermogen vraagt van iedereen. En waar we hopelijk snel en gezond weer uitkomen. Wij bedanken iedereen die in de zorg of op andere vitale plekken in de samenleving werkt. En we wensen iedereen die ziek is of een naaste heeft verloren sterkte.

Voor nu proberen we ons werk zo goed mogelijk te doen. We werken verder aan nieuwe campagnes. We verzinnen manieren om toch gehoord te worden, nu demonstraties niet doorgaan. En we letten op elkaar. Samen komen we hier weer uit en samen bouwen we verder aan een eerlijk en duurzaam Nederland.

Houd onze website, Facebook en Twitter in de gaten voor nieuwe berichten.

Corona: onze maatregelen

Milieudefensie

Natuur, Milieu en Dieren
Nieuwe Looiersstraat 31, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV