Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cordaid en RTL Boulevard in actie: ‘Word een lichtpuntje voor een ander’

Cordaid

RTL Boulevard en Cordaid starten maandag 25 januari een nieuwe actie voor mensen die zich op diverse plekken in de wereld in grote moeilijkheden bevinden.

Tijdens de campagneweek, met de titel: ‘Word een lichtpuntje voor een ander: help iemand in nood, dichtbij en ver weg’, vragen de presentatoren van het RTL4-programma de kijkers om een eenmalige donatie te doen door LICHT te sms’en naar nummer 4004.

Donateurs steunen daarmee onder andere mensen in Afghanistan die een barre winter moeten doorkomen, ze helpen een hongersnood voorkomen in Zuid-Soedan en geven hoop aan de slachtoffers van de explosie in Beiroet. Maar ook in Nederland gaat Cordaid aan de slag om mensen in deze moeilijke tijden te helpen.

Samenwerking RTL Boulevard en Cordaid

Voor het zevende jaar komt RTL Boulevard in actie voor Cordaid. In 2019 was het thema ‘Help 10.000 meisjes naar school’. Gulle kijkers doneerden toen genoeg om in plaats van de gehoopte 10.000, maar liefst 15.835 meisjes naar school te kunnen sturen.

De actieweek is te zien van maandag 25 januari tot en met vrijdag 29 januari, elke avond om 18.30 uur op RTL4.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Cordaid:

https://www.cordaid.org/nl/nieuws/rtl-boulevard-en-cordaid-in-actie-word-een-lichtpuntje-voor-een-ander/

Cordaid en RTL Boulevard in actie: ‘Word een lichtpuntje voor een ander’

Cordaid

Cordaid, Grote Marktstraat, Den Haag, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV