Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Collecteweek Epilepsiefonds gaat digitaal

28 april 2020

Er is veel veranderd in onze samenleving om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij hebben als stichting dan ook een onvermijdelijke beslissing moeten nemen over onze huis-aan-huiscollecte. Wij kunnen onze collectanten niet vragen dit jaar langs de deuren te gaan. Dit vinden we voor onze achterban heel erg jammer! Hier vertellen wij u graag meer over.

Collectanten blijven thuis

Onze collecte loopt van 1 t/m 6 juni. Dit zou betekenen dat ons team en onze vrijwilligers tijdens de coronamaatregelen alle collectebussen en -materialen moeten rondbrengen. We willen hen en al onze collectanten niet in gevaar brengen, daarom gaat onze huis-aan-huiscollecte niet door. We blijven zoveel mogelijk thuis, maar dat biedt ook kansen. We zijn namelijk in staat om de collecte digitaal te doen!

De grootste digitale collecte van Nederland opzetten

Ruim 120.000 mensen hebben in deze periode extra last van hun epilepsie. Er is nog steeds veel geld nodig voor epilepsie-onderzoek en hulpverlening en wij kunnen daar met elkaar wat aan doen. We passen ons aan en stellen onszelf een nieuw doel. Laten we met elkaar de grootste digitale collecte van Nederland opzetten!

Snel, veilig vanuit huis en online!

In een paar stappen maakt u namelijk een digitale collectebus aan op www.epilepsie.nl/collectebus. Niet langs de deuren, maar eenvoudig via WhatsApp, e-mail en social mediakanalen zoals Facebook en LinkedIn in contact komen met uw omgeving. Digitaal communiceren en vragen om een kleine bijdrage voor het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie.

Hoe precies?

Door een digitale collectebus aan te maken, kunt u online uw vrienden, familie en collega’s om een bijdrage vragen. Hoe uw collectebus er precies uit komt te zien, ziet u in onderstaand voorbeeld. U kunt met vragen altijd contact opnemen via collecte@epilepsiefonds.nl. Wilt u dat wij voor u een digitale collectebus aanmaken, dan doen we dat heel graag, stuur dan ook een mail naar collecte@epilepsiefonds.nl.

Samen overwinnen

Het is al vaker gezegd deze periode, alleen samen kunnen we een strijd overwinnen! Voor mensen met epilepsie is het altijd met vallen en opstaan. Laten we opstaan met elkaar en kijken of we gezamenlijk de grootste digitale collecte van Nederland kunnen realiseren en zoveel mogelijk geld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek en het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met epilepsie en hun omgeving!

Collecteweek Epilepsiefonds gaat digitaal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV