Christof is een heerlijk rakkertje

20191025133741_img_3822-e1575710457891.jpg
  • Andere katten: ja, we plaatsen hem alleen bij een andere kat
  • Kinderen: 8+
  • Huis met tuin of appartement
  • Medicatie: nee
  • Speciaal dieet: Sensitivity

Kitten katertje Christof is een heerlijke ondeugende dondersteen. Helemaal niet bang voor mensen en altijd geïnteresseerd in wat je doet. Als je zijn hokje openmaakt moet je enorm oppassen. Want Christof neemt een aanloopje en springt zo op je rug of bovenop je hoofd. Uit het hokje en dan fijn spelen met mensen vindt hij superleuk.

Hij is gevangen tijdens een zwerfkat vangactie, samen met Cornelis en Constantijn. Hij was de jongste,  pas 2 maandjes jong, maar al onderweg om te verwilderen. We hebben hem dus gauw gevangen, want dat leven wilden we hem echt besparen.

Hij was ziek en had enorme last van zijn darmen. We hebben zijn ontlasting onderzocht en hij bleek, net als de andere katjes, last te hebben van parasieten. Na een kuur medicatie knapte hij gelukkig op. Hij is nog wat gevoelig op de darmen, maar de verwachting is dat dit wel beter wordt, naarmate hij ouder wordt.

Christof is een schattig klein katertje. Speels, ondeugend, lief en hij was al snel weer gewend aan mensen. Hij zoekt een huisje met een andere kat. Een kat waar hij mee mag spelen en samen mee kan slapen. Hij is anders maar alleen en dat is helemaal niet leuk voor zo een jong dier. Hij zoekt zijn eigen thuis en zijn eigen maatje.

Christof is nu 4 maandjes jong. Hij is nog niet gecastreerd. Dat mag later, op onze kosten, en bij onze eigen dierenarts nog worden uitgevoerd. Hij is ingeënt en gechipt.

Wilt u kennismaken met Christof? Bel ons op 070 3282828 tussen 11.00 en 16.00

Foto’s © Laura Wintermans

STEUN ONS! HELP ONS DIEREN ZOALS CHRISTOF HELPEN!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN