Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cecilia

Cecilia (7 jaar) woont in Nicaragua, een land in Midden-Amerika waar veel geweld voorkomt. Net als in het gezin van Cecilia. Zij, haar zus en moeder werden mishandeld door haar stiefvader. 

Gelukkig was Cecilia op haar vijfde al zo dapper om samen met haar moeder en zus Esmeralda hulp te zoeken bij de politie. Dat was de redding voor het gezin. Ze werden geholpen met het vinden van een nieuw huis, werk voor Cecilia’s moeder en een veilige opvang na schooltijd. Ze kreeg ook therapie om alle nare ervaringen te verwerken. Nu hebben ze gelukkig een eigen huis waar het fijn is. En Cecilia heeft een hondje: Fufu!

Een beter leven
Kinderpostzegels steunt kinderen zoals Cecilia om ze een kans te bieden op een beter leven. Cecilia kan weer lachen en doen wat ze moet doen: gewoon kind zijn, en dat is haar goed recht!

Bekijk ook het filmpje waarin Cecilia vanuit Nicaragua en Chelsea (12) uit Nederland hun verhaal doen. Beiden hebben ze nu een veilig thuis.

[embedded content]

Kinderpostzegels steunt kinderen
Lees hier meer verhalen van kinderen in binnen- en buitenland.

Cecilia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV

Mogen wij JE op de hoogte houden?

Wekelijks sturen wij een nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en de meest recente vacatures. Wil je deze ook ontvangen? Als je het onderstaande formulier invult dan zetten we je graag op de lijst.