Catawiki veilt unieke ervaringen voor JINC!

Banner-JINC_Catawiki-veiling-875x539.png

’s Avonds na sluitingstijd door het Van Gogh Museum dwalen? Op het asfalt oog in oog staan met coureurs van McLaren tijdens een Formule 1-wedstrijd? Dit en meer ligt vanaf vrijdag 31 januari binnen handbereik voor bezoekers van veilingsite Catawiki. De opbrengst gaat in zijn geheel naar JINC!

De vier ‘once in a lifetime’-ervaringen die Catawiki veilt, zijn beschikbaar gesteld door evenveel partners van JINC: ING, NN Group, AkzoNobel en het Van Gogh Museum. Deze bedrijven ondersteunen JINC al jaren financieel, en zetten hun medewerkers in als vrijwilliger voor de verschillende projecten. En nu organiseren ze bovendien een paar droombelevenissen.

Want ga maar na: normaal gesproken is het onmogelijk om je kind aan de hand van een speler het veld te zien oplopen tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal. Om in een verder uitgestorven museum rondgeleid te worden door het Van Gogh of het Mauritshuis. Of om een coureur van McLaren te ontmoeten.

JINC gebruikt de opbrengst van de veiling om nog meer leerlingen uit het basisonderwijs en het vmbo te bereiken die een steuntje in de rug nodig hebben. Deze kinderen groeien op in een omgeving met armoede en weinig rolmodellen, waardoor ze veel minder kans hebben op een goede loopbaan als leeftijdsgenootjes uit rijkere gebieden. Om het in cijfers uit te drukken: met elke 100 euro die de veiling oplevert, kunnen we een kind laten meedraaien in onze programma’s.

De veiling begint op 31 januari om 12.00 uur en eindigt op 9 februari om 20.00 uur. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de site van Catawiki: www.catawiki.nl/jinc.

Het bericht Catawiki veilt unieke ervaringen voor JINC! verscheen eerst op JINC.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN