Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Bliksemstage nu op grote schaal in de klas

jINC

Door corona kunnen leerlingen niet, zoals vroeger, naar bedrijven toe voor een Bliksemstage. Toch is het nog steeds heel belangrijk voor hen om te ontdekken welke beroepen er bestaan en waar ze goed in zijn. Daarom hebben de grote partners van JINC een online programma gemaakt dat vaak en overal kan worden uitgevoerd.

Nationale Nederlanden nam de aftrap op het Rijswijks Lyceum met een digitale Bliksemstage, waarbij medewerkers inbelden in de klas. Na een voorstelrondje en het delen van naar informatie over het bedrijf, werden de leerlingen aan het werk gezet.

Als echte risicodeskundigen liepen ze door de school om te controleren of het gebouw veilig genoeg was voor de verzekering. Dat was het gelukkig! Daarna maakten ze een Instagram-post, zodat nog meer mensen NN gaan volgen.

Veel kinderen

Deze geslaagde eerste Bliksemstage in de Klas smaakte naar meer; NN gaat hem komende maanden maar liefst twee keer per maand geven aan leerlingen in heel Nederland.

Samen met de standaard Bliksemstages van onder meer ABN AMRO, Capgemini, Coca-Cola, DHL, Eden Hotels, Facilicom, ING, Technische Unie, Manpower, Mazars, BAM en Pathe kunnen we zo heel veel kinderen bereiken – corona of niet!

Wil jij ook jongeren uit wijken met sociaaleconomische achterstand een duwtje in de rug geven én laten zien hoe mooi het werk in jouw sector is? Kijk dan hier wat je kunt doen!

Het bericht Bliksemstage nu op grote schaal in de klas verscheen eerst op JINC.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van jINC:

https://www.jinc.nl/bliksemstage-nu-op-grote-schaal-in-de-klas/

Bliksemstage nu op grote schaal in de klas

jINC

Maatschappij
Derkinderenstraat 106, Amsterdam, Nederland
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV