Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Blije peuters en kleuters bij heropende Visio de Vlinder in Nijmegen

Sinds maandag 11 mei is De Vlinder in Nijmegen weer open. “We zijn erg blij om de kinderen weer te zien na zo’n lange tijd dicht te zijn geweest in verband met corona”, vertellen de medewerkers van deze ontwikkelingsstimulerende groep voor slechtziende en blinde jonge kinderen. Na de zomervakantie, vanaf september dus, is er ook weer ruimte voor nieuwe kinderen.

Weer lekker samen spelen

“De kinderen genieten weer van het samen spelen bij ons in Nijmegen”, zeggen de medewerkers. “De Vlinder is er voor kinderen met een visuele beperking in de leeftijd van 1,5 tot 5 jaar die toe zijn aan een andere omgeving naast thuis om nieuwe ervaringen op te doen. We vinden het belangrijk om de wereld van kinderen met een visuele beperking groter te maken én dichterbij te halen, zodat zij zich samen met veel plezier zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.”

Meer weten over wat De Vlinder voor uw kind met een visuele beperking kan betekenen? Kijk op visio.org/devlinder of mail naar osgdevlinder@visio.org.

Blije peuters en kleuters bij heropende Visio de Vlinder in Nijmegen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV