Bedenk leuke en gezellige acties voor de decembermaand

Voor veel mensen is decembermaand een gezellige feestmaand. Maar dat is niet voor iedereen in Rotterdam het geval. Een op de vier kinderen in Rotterdam leeft in armoede en een op de vier ouderen heeft niemand op om terug te vallen. Om voor deze doelgroepen in december de armoede en eenzaamheid te verzachten daarom een extra oproep om aanvragen voor (kleine) projecten in te dienen.

Bedenk leuke en gezellige acties en/of activiteiten voor onze doelgroep om de maand december toch bijzonder te laten worden. Dit kan van alles zijn, zoals het organiseren van een Sinterklaasfeest, een kerstdiner, een dansavond op kerstmuziek, een kerstknutselmiddag, een kerstontbijt, een oud en nieuw feest voor jong en oud, samen koken en samen eten, het verstrekken van kledingpakketten aan kinderen voor de winter en/of andere leuke ludieke acties. Je kunt van alles bedenken, als het maar in de maand december valt, in Rotterdam is en de armoede onder kinderen en eenzaamheid van ouderen verzacht.

U kunt uw aanvraag tot en met 19 november 2017 indienen. Helaas zijn aanvragen in het kader van deze actie niet meer mogelijk. Wel kunnen aanvragen via onze reguliere aanvraagprocedure worden ingediend. Graag verwijzen we u dan het onderdeel “aanvraag indienen” op onze website.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN