ARTIS is tijdelijk gesloten voor bezoekers

rode_vari_1920x1080.png

Het kabinet neemt verregaande maatregelen: de scholen en kinderopvangcentra in heel Nederland gaan morgen niet open en de horeca moet vanaf 18 uur vanavond de deuren sluiten. ARTIS sluit haar beleid aan op deze aangescherpte maatregelen. Van 16 maart tot en met 6 april is het gehele park gesloten voor bezoekers. 

Dierenwelzijn en het welzijn van bezoekers en medewerkers staan voorop bij ARTIS. Omdat niet uitgesloten kan worden dat er rijen ontstaan bij de kassa’s of dierverblijven, als gevolg van toegenomen drukte bij sluiting van scholen en horeca, is besloten het gehele park te sluiten. 

Het ARTIS-Park, als groene oase in het hart van Amsterdam, bevindt zich in de buitenlucht en fungeerde de laatste dagen als stadspark. Het ARTIS-Park was tot en met zondag 15 maart nog open voor bezoekers, waarbij alle binnenlocaties en microbenmuseum Micropia sinds vrijdag gesloten waren. 

ARTIS volgt de situatie en de maatregelen rondom het coronavirus op de voet en past haar beleid aan wanneer nodig. Hou voor de laatste informatie onze website en social media in de gaten.  

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Artis:

https://www.artis.nl/nl/ontdek/nieuws/2020/03/15/ARTIS-is-tijdelijk-gesloten-voor-bezoekers/

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

MEER NIEUWSBERICHTEN