Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Anny

Anny (met nu als tweede naam Beesie) is bijna vier maanden hier en helemaal gewend. In het begin moest ze nog wennen, maar ze heeft haar draai gevonden. De eerste twee maanden had ze nog wat last van haarballen, maar inmiddels is ze minder aan het verharen en zijn er ook geen haarballen meer. Misschien was het ook de stress om wat ze allemaal meegemaakt heeft, en het borstelen helpt ook.

Haar lievelingsplek is een stuk karton in het midden van de woonkamer, dan kan ze alles goed in de gaten houden. Het balkon heb ik helemaal kattenproof gemaakt dus ze kan ook lekker buiten zetten, kon met het lekkere weer de balkondeuren veilig open staan. Als ik aan het thuiswerken ben dan komt ze graag gezellig naast me zitten op mijn bureau (zie de foto). Mevrouw tikt op mijn onderarm als ze een aaitje wil, heel lief.

Anny is wat ouder maar heeft twee keer per dag, haar doldwaze momentje. Dan hoor ik haar minuten lang achter haar sponsballetje of een ander speeltje aanrennen. Ze trekt dan enorme sprintjes. Waarna ze de rest van de dag weer slaapt, zich wast of geaaid wordt.

Bedankt voor de goede zorgen voor Anny! Groetjes van mij en poot van Anny..

Anny

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV