Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Alle medewerkers ZOA Sri Lanka blijven ongedeerd

De vreselijke golf van terroristische aanslagen die afgelopen zondag over Sri Lanka rolde raakte gelukkig geen van de medewerkers van ZOA in het land. Het officiële dodental van de aanslagen van zondag staat op 359; meer dan 500 mensen raakten gewond.

Wel zijn er onder de slachtoffers bekenden van onze staf. In de explosie in een Katholieke kerk in Negombo, slechts 1,5 kilometer van het kantoor van ZOA, kwam een complete familie om het leven die inwoonde bij één van onze medewerkers. Ook overleed de zoon van een voormalig werknemer. Op het moment van de aanslagen woonde hij een kerkdienst bij in Batticaloa.

We willen in gebed om deze mensen heen staan en zijn tegelijk dankbaar voor het behoud van onze staf in deze moeilijke periode.

Alle medewerkers ZOA Sri Lanka blijven ongedeerd

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV