Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aan de slag bij de Vierdaagse. Wat moet ik weten?

Op de Schouwburg wordt ontbijt, lunch en diner in buffetvorm geserveerd voor de vrijwilligers. Het ontbijt en lunch bestaan uit een buffet met voldoende keuze in brood, crackers, beschuit, kruidkoek, yoghurt en beleg voor iedereen. 🥪🥛

Ben je overdag op locatie aan het werk, dan maak je tijdens het ontbijt je eigen lunchpakket om mee te nemen. Op locatie kun je die in de koelkast leggen. Bij een enkele locatie wordt voorzien van een lunchpakket, maar dit wordt door je leidinggevende duidelijk aangegeven van tevoren.

Het diner bestaat uit een warme maaltijd die door een cateraar wordt geleverd. Bestaat onder andere uit een soepje, heerlijk hoofdgerecht en een toetje. 🍲 Heb jij van tevoren aangegeven dat je vegetariër bent of dat je speciaal dieet hebt, dan wordt hier waar mogelijk rekening mee gehouden.

Aan de slag bij de Vierdaagse. Wat moet ik weten?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV