Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

691.000 euro bijeengebracht tijdens het Spiegeldiner voor Depot Boijmans Van Beuningen

Op donderdag 7 maart vond het Spiegeldiner plaats, het eenmalige fundraising gala voor Depot Boijmans Van Beuningen. Met ruim 200 gasten werd een recordbedrag van 691.000 euro opgehaald. Dit gala was het startsein voor een grote actie waarmee het museum alle 1664 spiegels wil laten adopteren die straks de gevel van het depot sieren.

De avond stond in het teken van de adoptie van de spiegelende panelen die straks de buitenkant van het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld zullen sieren. De spiegels zijn voor 1.000 euro per stuk te adopteren door mensen die een steentje willen bijdragen aan dit toekomstige icoon van Rotterdam. Directeur Sjarel Ex en architect Winy Maas van architectenbureau MVRDV openden de avond in de toekomstige entreehal van het Depot op het bouwterrein van BAM. Het galadiner werd georganiseerd in een heuse spiegeltent op het terrein achter de bouwplaats.

691.000 euro bijeengebracht tijdens het Spiegeldiner voor Depot Boijmans Van Beuningen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over , ,

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV