Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

3xM op nationale televisie Pakistan

Een bijzondere gebeurtenis afgelopen november in Pakistan. Het land is zwaar getroffen door Covid-19. De regering doet veel om de fysieke risico’s van het virus te beperken, maar voor de mentale gezondheid van de Pakistani wordt vrijwel niets gedaan. Dat terwijl een groot deel van de bevolking leeft in armoede, angst en stress. Daarom heeft 3xM met haar lokale partner een serie video’s opgenomen over omgaan met Covid-19.

Deze video’s zijn in november en december op nationale televisie uitgezonden. Thema’s van de verschillende spotjes zijn o.a. ‘Omgaan met een lockdown’, ‘De rol van gezonde voeding’ en ‘Naar elkaar omzien’. Doel is om de Pakistani te bemoedigen en hen hoop te geven voor de toekomst. Ze worden uitgezonden op nationale zender PTV, zowel in het Urdu (de officiële nationale taal) en op PTV-Bolan in het Pashto. Een unieke gebeurtenis, want het gebeurt zelden dat dit soort video’s worden toegestaan!

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Artsen zonder Grenzen:

https://3xm.nl/3xm-op-nationale-televisie-pakistan/

3xM op nationale televisie Pakistan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV