Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

10 keer de leukste livestreams met dieren

1. Meekijken met de beren in de opvang in Roemenië

Dankzij de steun van vele supporters zijn we in 2005 samen met onze partner Asociatia Milioane de Prieteni (AMP) begonnen met de bouw van berenopvang Libearty in Roemenië. Inmiddels verblijven meer dan 70 geredde beren in de opvang. Via deze livestream kun je de beren in actie zien. Gedurende de dag zwerven ze rond in het grote gebied, klimmen en klauteren ze in bomen en spelen ze in het water.

2. Ontdek de dieren op de Veluwe

Een livestream van eigen bodem: de wildcam van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Hier spot je edelherten, wilde zwijnen, moeflons en reeën. Ook lopen er vossen, dassen en boommarters rond in het park. Deze dieren zijn erg mensenschuw, dus de kans dat je ze in het wild ziet is klein. Via de wildcam lukt het wellicht om een van deze unieke dieren te zien!  

 

3. Beschuit met muisjes bij ooievaars in Polen

Via de stream kijk je live mee hoe twee ooievaars ouders worden. De dieren zijn de hele dag druk bezig met het nest. Ooievaars nestelen zich graag op hoge plekken, ook deze twee hebben een mooi hoog nest gebouwd in Sokółką, Polen. 

 

4. Ontdek het nachtleven van de dieren in Roemenië

Spot beren, edelherten, reeën, wilde zwijnen, vossen, konijnen, wolven en andere wilde dieren in een prachtig natuurgebied in Transsylvanië, Roemenië. Vanaf 19:00 ’s avonds gaat de nachtzicht camera aan en kun je zien wat de dieren in het donker uitspoken.       

 

5. Wildlife spotten in Kenia 

Waan je op de Afrikaanse savanne. Deze camera kijkt uit over de drinkplaats in het Mpala Research Center in Kenia. Bij zonsopkomst en zonsondergang zijn de meeste dieren te zien. Je kunt hier nijlpaarden, hyena’s, leeuwen, luipaarden, giraffen, olifanten en nog vele andere dieren spotten.  

 

6. De dagelijkse routine van Cora en haar kittens in Los Angels

Neem een kijkje bij de kattenopvang in Los Angels. Hier kijk je live mee hoe de katten samen spelen, slapen en eten. Momenteel staat de camera gericht op een kamer waar Cora en haar drie kittens Edith, Mary en Sybil verblijven.

 

7. Luieren met de honden van de Old Friends Senior Dog opvang in Tennessee  

Niet alleen bij de kattenopvang is veel te zien, ook bij de hondenopvang Old Friends Senior Dog in Tennessee is het gezellig. De camera staat gericht op de kamer waar de honden samen komen. Hier zie je samen spelen, knuffelen, eten en slapen.

 

8. Schaapjes tellen bij Farm Sanctuary in New York

In Watkins Glen, New York worden dieren die uit de veehouderij gered zijn, opgevangen bij Farm Sanctuary. Via de livestream krijg je een inkijkje in de schapenstal. Hier zie je hoe geredde schapen en lammetjes slapen en ontspannen in het hooi.    

 

9. Spot de Big Five op safari in Zuid-Afrika 

Deze livestream geeft je bijna het gevoel dat je echt in Zuid-Afrika op safari bent. Lukt het jou om de Big Five spotten? Naast de Big Five komen er ook vaak giraffen, antilopen, eekhoorns, wrattenzwijnen en ijsvogels naar dit waterpunt. Genoeg te zien dus!

 

 

10. IJsberen zien in het Arctische landschap van Canada

Van het zonnige Zuid-Afrika naar het koude Canada. Deze camera staat in Cape Churchill, een van ’s werelds beste locaties voor het observeren van ijsberen. Naast ijsberen kun je ook verschillende vogels en kariboes spotten via deze livestream!

10 keer de leukste livestreams met dieren

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV