Stagiaire marketing & communicatie

Het Oranje Fonds vraagt een enthousiaste stagiaire op minimaal HBO niveau, die het als een uitdaging ziet om van de Oranje Fonds campagnes en programma’s samen met het team een succes te maken. Klantvriendelijkheid, een hands on aanpak, flexibiliteit, zelfstandigheid, efficiëntie en zorgvuldigheid zijn belangrijke competenties.

De functie De stagiaire ondersteunt de afdeling communicatie & fondsenwerving actief bij het organiseren van diverse campagnes. Werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het verzorgen van mailingen, assistentie bij het organiseren van bijeenkomsten en het opzetten en uitvoeren van marketing- en communicatie activiteiten. Tevens ondersteun je de afdeling Communicatie & Fondsenwerving bij alle voorkomende werkzaamheden en activiteiten. Ook kun je worden ingezet bij het klantcontactteam van Burendag en NLdoet.

Het Oranje Fonds biedt een stage voor de periode oktober 2017 tot april 2018 in een sociale, enthousiaste werkomgeving op ons kantoor in Utrecht. Onder begeleiding lever je een zelfstandige bijdrage aan de campagnes en overige werkzaamheden bij het Oranje Fonds. De stagevergoeding bedraagt ongeveer 350 euro netto per maand.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar ondersteunde het met 31 miljoen euro zo’n 9.300 initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Help jij mee? Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar marinka.peerdemann@oranjefonds.nl.

Zie voor meer informatie onze website.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options