Projectmedewerker Made Blue Rode Kruis Amsterdam

met nationale èn internationale focus

Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker voor een mooi project in samenwerking met Made Blue.

Made Blue
Made Blue is een initiatief dat erop is gericht aan iedereen toegang te verschaffen tot schoon drinkwater. Meer weten? Neem even een kijkje op de website.

Het project
Het gaat om het tapwaterproject in samenwerking met Made Blue – deelnemende bars en restaurants bieden hun gasten Made Blue tapwater aan en doneren een deel van de hieruit verkregen inkomsten. Per karaf/glas wordt een bedrag afgedragen, dat ergens anders op de aarde voor duizend (!) keer zoveel drinkwater zorgt. Ook komt een deel van de opbrengst ten goede aan lokale noodhulp in de eigen gemeente.

Je taken
In deze functie houd je je met name bezig met fondsenwerving. Je benadert sponsoren en (potentiële) samenwerkingspartners. Je draagt op internationaal niveau bij aan de voorziening van schoon drinkwater, maar ook aan lokale noodhulp. Dit alles neemt ongeveer 2 tot 5 uur per week van je tijd in.

Onze nieuwe projectmedewerker is…
… een creatief persoon, die zich met hart en ziel wil inzetten voor dit goede doel. Verder heb je affiniteit/ervaring met fondsenwerving en ben je enthousiast om je te verbinden aan het Rode Kruis.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • De mogelijkheid om te werken aan je verkoop- en relatiebeheervaardigheden;
  • De kans om onderdeel te zijn van de grootste hulpverleningsorganisatie ter wereld;
  • Leuke collega’s;
  • Verzekering en reiskostenvergoeding.

Is je interesse gewekt?
Stuur dan je motivatie en CV naar vrijwilligerswerkamsterdam@redcross.nl. Heb je een vraag over deze functie, bel dan met Sanne Kroon: 020 – 622 62 11.

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options